Skip to main content

Meewerken

Kinderplein – Hemels werk!

Wij werken met diverse enthousiaste, creatieve en inhoudelijke teams waar medewerkers zich fulltime inzetten. Maar ook technische en ondersteunende vrijwilligers vind je op het Kinderplein. Wat ons bindt is dat we allemaal een hart voor kinderen hebben. Wil jij je talenten op het Kinderplein inzetten? We zien naar je uit! Kun je niet fulltime meewerken? Dan ben je van harte welkom als parttime Kinderdiensthulp.

Voor onze fulltime vacatures zijn we op zoek naar enthousiaste mensen met een hart voor kinderen en een positief christelijke levenswandel. Als onze medewerker heb je namelijk een voorbeeldrol voor de kinderen, ook in je leven met God. Daarnaast heb je een dienende houding en respect voor de ander. Verder verwachten we dat je aanwezig bent op de teamavonden/-dagen verspreid over het jaar. Tijdens de conferentie ben je aanwezig van donderdagmiddag t/m maandagavond. Als je dan ook nog minimaal 17 jaar bent, twee referenties én een (gratis) VOG op artikel 84 kunt aanleveren, horen we graag van je! 

Fulltime meewerken in een van onze teams is niet alleen superleuk; het is ook een geweldige kans om impact te hebben op het leven van kinderen en hun relatie met Jezus. En: het levert je ook een aantal voordelen op, zoals een supervroegboektarief en ook kun je gezellig mee-eten. 

NB: Heb je kleine kinderen en werk je als ouders beiden mee, dan vragen we je om oppas te regelen.

Wat vragen wij van jou?
 • een positief christelijke levenswandel. Wij zien onze medewerkers als voorbeeldrol naar de kinderen toe, dus ook een gezonde levenswandel met God vinden wij belangrijk
  een hart voor kinderen.
 • een dienende houding en respect voor elkaar
  aanwezigheid op teamavonden/dagen verspreid over het jaar.
 • aanwezigheid op de conferentie van donderdagmiddag t/m maandagavond
 • een minimumleeftijd van 17 jaar en twee referenties.
 • aanleveren van een geldig (gratis) VOG op artikel 84.
 • Heb je kleine kinderen en werk je als ouders beiden mee, dan vragen we je om oppas te regelen.
Wat bieden we jou?
 • een geweldige kans om impact te hebben op het leven van kinderen en hun relatie met Jezus.
 • inspiratie t.a.v. vernieuwend kinderwerk, we maken je wegwijs in onze aanpak die we ‘jouw, mijn, Gods verhaal’ noemen.
 • samenwerking in een team van gemotiveerde mensen.
 • een mogelijkheid om te groeien in je gaven en talenten.
 • een verblijf voor jou als fulltime medewerker vanaf donderdag t/m maandag voor 31 euro en gratis maaltijden.
 • alle preken van de conferentie als download.

Medewerker (fulltime)

Wij werken met diverse enthousiaste, creatieve en inhoudelijke teams. Maar ook technische en ondersteunende vrijwilligers vind je op het Kinderplein. Waar wil jij je talenten inzetten?

Kinderdiensthulp bezoeker

Wil jij tijdens de diensten tussen de kinderen helpen met jou enthousiasme, humor en dans? Je krijgt de kans om mee te genieten van kinderen die God leren kennen en Zijn doel met hun leven ontdekken!