Skip to main content

Meewerken

Kinderplein – Hemels werk!

Wij werken met diverse enthousiaste, creatieve en inhoudelijke teams waar medewerkers zich fulltime inzetten. Maar ook technische en ondersteunende vrijwilligers vind je op het Kinderplein. Wat ons bindt is dat we allemaal een hart voor kinderen hebben. Wil jij je talenten op het Kinderplein inzetten? We zien naar je uit! Kun je niet fulltime meewerken? Dan ben je van harte welkom als parttime Kinderdiensthulp.

Voor onze fulltime vacatures zijn we op zoek naar enthousiaste mensen met een hart voor kinderen en een positief christelijke levenswandel. Als onze medewerker heb je namelijk een voorbeeldrol voor de kinderen, ook in je leven met God. Daarnaast heb je een dienende houding en respect voor de ander. Verder verwachten we dat je aanwezig bent op de teamavonden/-dagen verspreid over het jaar. Tijdens de conferentie ben je aanwezig van donderdagmiddag t/m maandagavond. Als je dan ook nog minimaal 17 jaar bent, twee referenties én een (gratis) VOG op artikel 84 kunt aanleveren, horen we graag van je! 

Fulltime meewerken in een van onze teams is niet alleen superleuk; het is ook een geweldige kans om impact te hebben op het leven van kinderen en hun relatie met Jezus. En: het levert je ook een aantal voordelen op, zoals een supervroegboektarief en ook kun je gezellig mee-eten. 

NB: Heb je kleine kinderen en werk je als ouders beiden mee, dan vragen we je om oppas te regelen.

Aanmelden doe je zo:

Fulltime meewerken

  1. Ben je nieuw? Kies een toffe vacature die bij je past.
  2. Vul het aanmeldformulier op onze website in als je fulltime wilt meewerken.
  3. Na je aanmelding nemen wij contact met jou op voor de wervingsprocedure.
  4. Wij benaderen eerst jouw referenten.
  5. Je hebt daarna een kennismakingsgesprek met de betrokken coördinatoren. 
  6. Je hoort van ons of wij jou toevoegen aan ons team.

Parttime helpen in het programma

Als je een programmadienst wilt meehelpen als Kinderdiensthulp (KDH) kun je je aanmelden tijdens de Pinksterconferentie. Dat kan o.a. in het Infopunt op het Kinderplein. Vanaf 1 april kan je je digitaal aanmelden.