Skip to main content

Programma

Programma

Op het Kinderplein is het elk jaar opnieuw een groot en kleurrijk feest! Voor de duizenden kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar zijn er prachtige programma’s ontwikkeld, afgestemd op de diverse leeftijden. In deze programma’s zien en horen ze op een feestelijke en creatieve manier over God en de Bijbel. In verhalen, toneel, mime, zang, muziek en dans ontdekken de kinderen wie Jezus is, en dat zij met Hem een relatie mogen aangaan. Er zijn ochtend- en middagprogramma’s die parallel lopen met de diensten voor volwassenen.

Het programma staat online! Per tent is het programma te lezen en tevens ook de seminars die voor ouders en kinderen te volgen zijn. 

Tot ziens op het Kinderplein!

Jouw, mijn, Gods verhaal

‘Jouw, mijn, Gods verhaal’ is de manier waarop we inhoud en vorm geven aan de goede boodschap die we voor de kinderen hebben. Het draait daarbij om verhalen. De boodschap in Gods verhaal verbinden we aan jouw en mijn verhaal, aan onze dagelijkse realiteit. De programmateams gebruiken deze aanpak om te komen tot programma’s met impact voor de kinderen.

Kinderplein TV

Kinderplein TV zendt online toffe en eigentijdse programma’s uit voor kinderen tot en met 12 jaar.