Spaardoel

Hart voor Haïti

Elk jaar wordt er op het Kinderplein een spaardoel gekozen waarbij de kinderen andere kinderen in de wereld kunnen helpen door financieel te ondersteunen. Het spaarproject van dit jaar is Hart voor Haïti. De collecte die wij ophalen op het Kinderplein wordt volledig aan het spaardoel gegeven, dat gebeurt elke maandag in de programma’s. Dan wordt er een cheque aangeboden namens de tenten aan de organisatie waarvoor dat jaar gespaard wordt.

De kinderen zien en horen over het spaardoel in de programma’s en weten zo ook waarvoor zij precies sparen. Jezus geeft ons allemaal mee om te zien naar onze naaste, dit willen wij op het Kinderplein aan de kinderen meegeven.

Hoe help jij?

De kinderen op het kinderdorp hebben eten en drinken nodig. Er wonen bijna 150 kinderen in het dorp, dus daar gaat per dag heel wat rijst en bonen en brood doorheen! Daarnaast moeten de kinderen net als jij naar school. Daarvoor hebben ze niet alleen boeken, schriften en schrijfstijlen nodig, maar ook een uniform! Want in Haïti is dat verplicht. Wil jij helpen zodat de kinderen die in het dorp wonen genoeg eten en drinken hebben en naar school kunnen? 

Bij Hart voor Haïti willen we heel arme kinderen helpen die in het land Haïti wonen. We hebben daar een kinderdorp, dat ziet er een beetje uit als een vakantiepark. Er is een speeltuin, een sportveld, een school en een kerk. En er staan 12 huisjes waar kinderen wonen. Deze kinderen zijn heel arm en hebben vaak geen ouders meer. In ieder huisje wonen 12 meisjes of jongens, van verschillende leeftijden. Net als in een gewoon gezin! In het dorp zijn ze veilig, want in Haïti is het vaak heel gevaarlijk op straat.

Programma

Op het Kinderplein is het elk jaar opnieuw een groot en kleurrijk feest! Voor de duizenden kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar zijn er prachtige programma’s ontwikkeld.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media