Skip to main content

Spaardoel

Elk jaar wordt er op het Kinderplein een spaardoel gekozen waarbij de kinderen andere kinderen in de wereld kunnen helpen door financieel te ondersteunen.

Het spaardoel voor de Pinksterconferentie 2024 is Kindertehuis Sjaloom in Sri Lanka

Bouw mee aan Kindertehuis Sjaloom in Sri Lanka, zodat kinderen in Sri Lanka een thuis krijgen.

Als Kinderplein willen wij voor dit spaardoel voldoende geld bij elkaar sparen om de kinderen in het kindertehuis een goed thuis te kunnen blijven bieden. Jouw bijdrage maakt het verschil.

De doelstelling van Stichting Agapé Hulpverlening Sri Lanka is het opvangen en helpen van kinderen in kindertehuis Sjaloom en in de tweede instantie het ondersteunen van bejaarden en hulpbehoevenden in Sri Lanka in de ruimste zin van het woord om hun leefomstandigheden te verbeteren.

De kinderen krijgen in de programmatenten een informatiefilmpje over het Spaardoel te zien. Op het Kinderplein willen wij de kinderen leren om (zelf) te geven. We praten er in de programmatenten over hoe fijn het is om aan anderen te geven. Aan het eind van de programma’s worden de kinderen opgeroepen om naar de collecte-toren te gaan.

Gaan jullie samen doneren?

God leert ons om naar onze naasten om te zien. Jezus zegt: “Toen u dit voor één van mijn minste broeders hebt gedaan, deed u het voor Mij”. (Mattheüs 25:40). Wie zijn dan onze naasten? Zijn er misschien kinderen in je klas of mensen in de buurt die minder hebben? Of kennen we verhalen van mensen verder weg?

Met de komst van online betaalmethoden op de conferentie is er op het Kinderplein een collecte-toren te vinden.
Na de dienst kunnen de kinderen samen met hun ouders naar de collecte-toren op het Kinderplein komen om hun steentje bij te dragen. Hierop zal alle informatie goed te lezen zijn. De online betaalmethode zijn via QR-code of NFC.

Programma

Op het Kinderplein is het elk jaar opnieuw een groot en kleurrijk feest! Voor de duizenden kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar zijn er prachtige programma’s ontwikkeld.