Skip to main content

Spaardoel

Elk jaar wordt er op het Kinderplein een spaardoel gekozen waarbij de kinderen andere kinderen in de wereld kunnen helpen door financieel te ondersteunen.

Het spaardoel voor de Pinksterconferentie 2024 is Kindertehuis Sjaloom in Sri Lanka

Bouw mee aan Kindertehuis Sjaloom in Sri Lanka, zodat kinderen in Sri Lanka een thuis krijgen.

Als Kinderplein willen wij voor dit spaardoel voldoende geld bij elkaar sparen om de kinderen in het kindertehuis een goed thuis te kunnen blijven bieden. Jouw bijdrage maakt het verschil.

De doelstelling van Stichting Agapé Hulpverlening Sri Lanka is het opvangen en helpen van kinderen in kindertehuis Sjaloom en in de tweede instantie het ondersteunen van bejaarden en hulpbehoevenden in Sri Lanka in de ruimste zin van het woord om hun leefomstandigheden te verbeteren.

Op het Kinderplein komt een Spaardoel-toren. Hierop zal alle informatie goed te lezen zijn tevens ook middels digitaal collecteren de mogelijkheid worden geboden om te financieel te helpen. 

De kinderen krijgen in de programmatenten een informatiefilmpje te zien en kunnen samen met hun ouders naar de Spaardoel-toren komen om te doneren.

Programma

Op het Kinderplein is het elk jaar opnieuw een groot en kleurrijk feest! Voor de duizenden kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar zijn er prachtige programma’s ontwikkeld.