Skip to main content
Terrein opwekking
Terrein opwekking

Pinkstervuurtjes

Jouw lokale pinkstervuurtje

Heb jij hart voor kinderen en mogen zij zich warmen aan jouw (Pinkster-)vuur? Verlang jij, net als het team op het Kinderplein, dat kinderen Jezus leren kennen en dat ze kunnen groeien in een relatie met Hem? Het Kinderplein heeft speciaal voor de Pinkstervuurtjes in achtertuinen, huiskamers, campings en kerken een opzet gemaakt voor twee diensten, voor zowel de onderbouw (groep 1-4 – KABOEM) als de bovenbouw (groep 5-8 – JumpKids!).

Het ontwikkelde materiaal bevat een draaiboek met een Bijbelverhaal, links naar afleveringen van KABOEM en JumpKids!, links naar mooie liedjes, uitgewerkte suggesties voor leuke werkjes en nog veel meer.

Handig om te weten

  • De kinderdienst duurt 1 tot 1,5 uur.
  • De kinderdienst kan naar eigen inzicht worden aangepast. We willen benadrukken dat iedere groep kinderen anders is en iets anders vraagt. Om die reden bieden we daarom een flexibel programma met soms verschillende opties aan.
  • Het maakt niet uit of jouw groep groot of klein is.
  • Op zich kan een kinderwerker deze kinderdienst in zijn eentje uitvoeren, maar dat is uiteraard ook afhankelijk van ervaring en groepsgrootte.

Mooi en gevarieerd aanbod

Ook voor andere leeftijdsgroepen en doelgroepen hebben we een mooi en gevarieerd aanbod ontwikkeld. Stel je eigen programma samen voor een heel weekend of één dag.