Terrein opwekking
Terrein opwekking

Pinkstervuurtjes

Jouw lokale pinkstervuurtje

Heb jij hart voor kinderen en mogen zij zich warmen aan jouw (Pinkster-)vuur? Verlang jij, net als het team op het Kinderplein, dat kinderen Jezus leren kennen en dat ze kunnen groeien in een relatie met Hem? Het Kinderplein heeft speciaal voor de lokale Pinkstervuurtjes een heel divers programma samengesteld voor de onderbouw (groep 1-4) en voor de bovenbouw (groep 5-8).

We hebben de programmaonderdelen, die we ook in de kindertenten gebruiken tijdens Pinksteren, toegevoegd. Een team van medewerkers heeft de programma’s voor in de tenten met liefde en zorg omgezet naar een programma voor lokale kinderwerkers, voor jouw dus. Download nu het gehele pakket en gebruik naar vrijheid de elementen die jij graag wilt behandelen in jouw kinderprogramma.

Het maken en uitvoeren van een programma is Gods werk. Weet dat de Heilige Geest jouw wil leiden in de voorbereiding en de uitvoer van jouw programma’s. Het is Gods Geest die uiteindelijk verandering brengt in het leven van de kinderen. We bidden je toe dat deze programma’s voor jezelf tot zegen zijn, om vervolgens tot zegen te zijn voor de kinderen van jouw lokale Kinderplein-Pinkstervuurtje. Heel veel plezier en Gods rijke zegen toegewenst!

Deel je een paar foto’s van jullie groep en activiteiten via onze socials? Dan kunnen wij ook meegenieten! Gebruik de #Kinderpleinpinkstervuurtje en tag @Opwekking!

Praktische informatie

  • De duur van het kinderprogramma is 1 tot 1,5 uur.
  • Voor de uitvoering van dit programma maakt het niet uit hoe groot jouw groep is.
  • Het programma is uit te voeren door één groepsleider, maar afhankelijk van ervaring en groepsgrootte kan het aan te raden zijn om de les met meerdere kinderwerkers uit te voeren. Het is dan ook mogelijk om de kinderen meer persoonlijke aandacht te geven en de taken onderling te verdelen.
  • De programma’s kunnen naar eigen inzicht worden aangepast. We willen benadrukken dat iedere groep kinderen iets anders kan vragen. Neem daarom de vrijheid om de programma’s aan te passen zoals het jullie past. Een aantal keren in het programma bieden we om die reden verschillende opties aan.
  • De downloads zijn vanaf 15 april beschikbaar.

Programma

Op het Kinderplein is het elk jaar opnieuw een groot en kleurrijk feest! Voor de duizenden kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar zijn er prachtige programma’s ontwikkeld.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media